Mengenai Kami
SOON SHING BUILDING MATERIALS SDN BHD telah ditubuhkan sejak tahun 2007, syarikat telah berkembang semakin maju dan telah mempunyai reputasi kepada kedai perkakasan, pembekal dan pengedar di kawasan sekeliling Johor Bahru. Syarikat membekalkan bahan-bahan pembinaan logam,pengubahsuaian, kejuruteraan mekanikal , fabrikasi, pipes, elektrikal dan kilang pembuatan yang lengkap.

Syarikat terletak di Ulu Tiram, Johor Bahru, dikelilingi oleh industri Desa Cemerlang, industri Plentong, Johor Jaya, berdekatan lebuhraya Pasir Gudang, lebuhraya Terbau dan lebuhraya Senai, lokasi yang strategik ini dapat memudahkan syarikat membekal pelbagai jenis bahan pembinaan logam kepada pelanggan dan meningkatkan nilai perkhidmatan secara berkesan kepada pelanggan.

SOON SHING BUILDING MATERIALS SDN BHD memiliki gudang sendiri penyimpanan bahan pembinaan logam, ini dapat memudahkan proses bekalan pelbagai bahan pembinaan, perkhidmatan dan penghantaran kepada pelanggan dalam singkat masa. Selain bahan pembinaan logam, syarikat juga membekalkan perkhidmatan pembinaan dan pengubahsuaian rumah, seperti kontraktor, pereka dan pembangunan perumahan yang berkualiti. Dengan kelebihan dan kemampuan syarikat sepanjang masa ini, syarikat mula membangunkan dan menjalinkan hubungan dengan negara asing dalam mengeksportan dan mengimportan.

Perkembangan yang maju sepanjang masa ini, SOON SHING BUILDING MATERIALS SDN BHD telah membangunkan reputasi dan mencapai keyakinan pelanggan.


Warehouse
Ehsan Jaya
Desa Cemerlang
Kota Masai
Eco Business Park
Taman Cendana
 

Switch To Desktop Version